Een lening voor het verduurzamen van uw woning in Rosmalen en omstreken

Wilt u een lening aanvragen voor het verduurzamen van uw woning in Rosmalen, Oss, Berlicum of Den Bosch? In dat geval is het belangrijk om u goed te laten informeren door Adviesburo Van Uden in Rosmalen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt tijdens dit proces. Als onafhankelijk adviesbureau weten wij u als geen ander te voorzien van persoonlijk advies tegen voordelige advieskosten. Ontdek de mogelijkheden van een lening én de voordelen van het verduurzamen van uw woning in Rosmalen, Oss, Berlicum of Den Bosch.

Met een lening is het verduurzamen van uw woning in Rosmalen een stuk eenvoudiger

Het verduurzamen van uw woning in Rosmalen kunt u vanuit uw eigen vermogen financieren of door middel van het afsluiten van een lening. Vaak zijn er verschillende energiebesparende maatregelen die u kunt meefinancieren in de hypotheek. Denk hierbij aan een warmtepomp, zonnepanelen, dubbel glas en dak- of vloerisolatie. Door uw woning te verduurzamen bespaart u flink op uw stookkosten. Op jaarbasis kan het isoleren van uw gevel, dak of vloer u wel honderden euro’s besparen. Bovendien is duurzaam wonen een stuk comfortabeler, blijft de warmte lang hangen en het is ook beter voor uw gezondheid. Door een gezond binnenklimaat te creëren, heeft u minder kans op allergieën, hoofdpijn en verkoudheid. Wist u dat huizenkopers die willen verduurzamen tot 106% van de woningwaarde kunnen lenen? Bij Adviesburo Van Uden in Rosmalen vertellen we u graag wat er mogelijk is omtrent een lening voor het verduurzamen van uw woning in Oss, Berlicum of elders in de omgeving van Den Bosch. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een hypotheek met NHG af te sluiten.

Laat u uitgebreid informeren door onze specialisten

Een lening of hypotheek is een goede oplossing wanneer u uw woning in Rosmalen, Oss, Berlicum of Den Bosch wilt verduurzamen. Het is echter wel belangrijk om u goed te laten informeren. Bij Adviesburo Van Uden vraagt u kosteloos een vrijblijvend gesprek aan. Hierin bespreken we uw situatie en wensen en vertellen we u ook meer over het verduurzamen van uw woning. Plan een vrijblijvende afspraak in of bel naar 073 – 5 13 12 00. Ook al uw vragen beantwoorden wij graag als u contact met ons opneemt.

Adviesburo van Uden is:

N

Persoonlijk en gedegen advies

N

Voordelige advieskosten (overigens is de kwaliteit hierbij nog veel belangrijker).

N

Al sinds 1991 een vertrouwd adres.

N

Uw compleet adviesburo, van verzekeren tot hypotheken.

N

Adviesburo van Uden is er voor u daarom ook onze slogan “voor U van Uden”.

Direct contact

    Graafsebaan 61 5248 JT Rosmalen

    Share This