Persoonlijk en gedegen advies
Al sinds 1991 een vertrouwd adres
Een compleet adviesburo
Vrijblijvend advies? 073 - 5 13 12 00

Een lening voor het verduurzamen van je woning in Rosmalen en omstreken

Home > Lening verduurzamen woning Rosmalen

Wil je een lening aanvragen voor het verduurzamen van je woning in Rosmalen, Oss, Berlicum of Den Bosch? In dat geval is het belangrijk om je goed te laten informeren door Adviesburo Van Uden in Rosmalen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt tijdens dit proces. Als onafhankelijk adviesbureau weten wij jou als geen ander te voorzien van persoonlijk advies tegen voordelige advieskosten. Ontdek de mogelijkheden van een lening én de voordelen van het verduurzamen van je woning in Rosmalen, Oss, Berlicum of Den Bosch.

Persoonlijk en gedegen advies

Al sinds 1991 een vertrouwd adres

Een compleet adviesburo

Met een lening is het verduurzamen van je woning in Rosmalen een stuk eenvoudiger

Het verduurzamen van je woning in Rosmalen kun je vanuit je eigen vermogen financieren of door middel van het afsluiten van een lening. Vaak zijn er verschillende energiebesparende maatregelen die je kunt meefinancieren in de hypotheek. Denk hierbij aan een warmtepomp, zonnepanelen, dubbel glas en dak- of vloerisolatie. Door je woning te verduurzamen, bespaar je flink op stookkosten. Op jaarbasis kan het isoleren van de gevel, het dak of de vloer je wel honderden euro’s besparen. Bovendien is duurzaam wonen een stuk comfortabeler, blijft de warmte lang hangen en het is ook beter voor je gezondheid. Door een gezond binnenklimaat te creëren, heb je minder kans op allergieën, hoofdpijn en verkoudheid. Wist je dat huizenkopers die willen verduurzamen tot 106% van de woningwaarde kunnen lenen? Bij Adviesburo Van Uden in Rosmalen vertellen we je graag wat er mogelijk is omtrent een lening voor het verduurzamen van je woning in Oss, Berlicum of elders in de omgeving van Den Bosch. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een hypotheek met NHG af te sluiten.

Laat je uitgebreid informeren door onze specialisten

Een lening of hypotheek is een goede oplossing wanneer je een woning in Rosmalen, Oss, Berlicum of Den Bosch wilt verduurzamen. Het is echter wel belangrijk om je goed te laten informeren. Bij Adviesburo Van Uden vraag je kosteloos een vrijblijvend gesprek aan. Hierin bespreken we jouw situatie en wensen en vertellen we je ook meer over het verduurzamen van je woning. Plan een vrijblijvende afspraak in of bel naar 073 – 5 13 12 00. Ook al je vragen beantwoorden wij graag als je contact met ons opneemt.

Neem vrijblijvend contact op

Sluit vandaag nog uw volledig verzekeringspakket af

Heeft u belangstelling voor het afsluiten van een verzekeringspakket bij Adviesburo van Uden in Rosmalen, nabij Den Bosch? Bel ons dan snel op en plan een afspraak in via 073 – 5 13 12 00 of vul ons contactformulier in. Tijdens de eerste afspraak krijgt u vrijblijvend advies. Hiervoor worden nog geen kosten in rekening gebracht. Wacht dus niet langer en maak snel een afspraak met een financieel adviseur.

Neem vrijblijvend contact op