Hypotheek met NHG

Wanneer u kiest voor een hypotheek met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) bent u zeker van een verantwoorde én betaalbare hypotheek. Uw hypotheek voldoet dan namelijk aan de normen voor verantwoord lenen van het Nibud. Daarnaast beperkt u de financiële risico’s van een eigen koopwoning. Wilt u graag een hypotheek met NHG afsluiten? Dan zijn wij u graag van dienst! Naast het verstrekken van verschillende hypotheken, geven wij financieel advies en vindt u bij ons verschillende verzekeringen.

Ontvang uitgebreid advies over een hypotheek met NHG

Wist u dat er vanaf 1 januari 2020 wijzigingen doorgevoerd zijn in de voorwaarden en normen van een hypotheek met NHG? Indien u een hypotheek met NHG wilt afsluiten, is het raadzaam om u van tevoren te verdiepen in deze wijzigingen. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste veranderingen en voorzien u graag van een deskundig advies. Dit geldt ook voor het afsluiten van een hypotheek voor een duurzame woning. Wanneer u vooraf van plan bent om uw woning te verduurzamen, heeft u namelijk een hogere leencapaciteit bij uw hypotheek en profiteert u van verschillende voordelen. Het is dus zeker interessant om u hierover te laten informeren. Welk advies u ook wilt voor het afsluiten van een hypotheek: wij hebben alle kennis in huis om de ideale hypotheek voor u te vinden!

Plan direct een afspraak in met een van onze adviseurs

Heeft u belangstelling voor het afsluiten van een hypotheek met NHG? Bel ons dan snel op om een vrijblijvende afspraak in te plannen via 073 – 5 13 12 00. In deze eerste afspraak ontvangt u vrijblijvend advies en een offerte. Hiervoor worden nog geen kosten in rekening gebracht. Wacht dus niet langer en maak snel een afspraak met ons.

Adviesburo van Uden is:

N

Persoonlijk en gedegen advies

N

Voordelige advieskosten (overigens is de kwaliteit hierbij nog veel belangrijker).

N

Al sinds 1991 een vertrouwd adres.

N

Uw compleet adviesburo, van verzekeren tot hypotheken.

N

Adviesburo van Uden is er voor u daarom ook onze slogan “voor U van Uden”.

Direct contact

Graafsebaan 61 5248 JT Rosmalen

Share This