Hypotheek duurzame woning

Een hypotheek afsluiten voor een duurzame woning? Dat kan! Wanneer u uw woning wilt verduurzamen en hiervoor onvoldoende eigen vermogen heeft, kunt u een lening afsluiten. Het is echter wel belangrijk om uzelf goed te laten informeren. Adviesburo Van Uden heeft alle nodige kennis omtrent hypotheken en verduurzaming. Wij helpen u graag aan een hypotheek die past bij uw persoonlijke situatie.

Waarom een hypotheek afsluiten voor een duurzame woning?

Het verduurzamen van een woning kost geld. Het is mogelijk om dit vanuit uw eigen vermogen te financieren, maar dit kan ook via een lening of hypotheek. Wanneer u van plan bent om uw woning om te toveren in een duurzame woning, heeft u een hogere leencapaciteit bij uw hypotheek. U profiteert van een aantal voordelen als u uw woning gaat verduurzamen:

  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Lagere vaste energielasten
  • Comfortabelere en gezondere woning
  • Goed voor het milieu

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u weten welke hypotheek u moet afsluiten voor een duurzame woning? Schakel dan Adviesburo Van Uden in. Wij brengen uw wensen en situatie in kaart en bekijken wat er voor u mogelijk is. Zo ontvangt u altijd persoonlijk en gedegen advies. Maak eenvoudig een afspraak via dit formulier of bel naar 073 – 5 13 12 00.

Adviesburo van Uden is:

N

Persoonlijk en gedegen advies

N

Voordelige advieskosten (overigens is de kwaliteit hierbij nog veel belangrijker).

N

Al sinds 1991 een vertrouwd adres.

N

Uw compleet adviesburo, van verzekeren tot hypotheken.

N

Adviesburo van Uden is er voor u daarom ook onze slogan “voor U van Uden”.

Direct contact

Graafsebaan 61 5248 JT Rosmalen

Share This