Persoonlijk en gedegen advies
Al sinds 1991 een vertrouwd adres
Een compleet adviesburo
Vrijblijvend advies? 073 - 5 13 12 00

Hypotheek voor een duurzame woning in Rosmalen

Home > Hypotheek duurzame woning Rosmalen

Wil je een hypotheek afsluiten voor een duurzame woning in Rosmalen, nabij Den Bosch? Dat kan bij Adviesburo Van Uden. Wanneer je jouw woning wilt verduurzamen, maar hiervoor onvoldoende eigen vermogen hebt, kun je een lening afsluiten. Het is echter wel belangrijk om jezelf goed te laten informeren. Adviesburo Van Uden heeft alle nodige kennis omtrent hypotheken en het verduurzamen van jouw woning. Wij helpen je graag aan een hypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie.

Persoonlijk en gedegen advies

Al sinds 1991 een vertrouwd adres

Een compleet adviesburo

Waarom een hypotheek afsluiten voor een duurzame woning in Rosmalen?

Het verduurzamen van een woning kost geld, maar levert ook veel op. Het is mogelijk om het benodigde geld vanuit je eigen vermogen te financieren, maar het is ook mogelijk dit geld te verkrijgen door een lening of hypotheek af te sluiten. Wanneer je van plan bent om je woning in Rosmalen om te toveren in een duurzame woning, heb je een hogere leencapaciteit bij je hypotheek. Je profiteert van een aantal voordelen als je jouw woning gaat verduurzamen:

  • Goed voor het milieu
  • Lagere vaste energielasten
  • Comfortabelere en gezondere woning
  • Waardevermeerdering van jouw woning

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden

Wil je weten welke hypotheek je moet afsluiten voor een duurzame woning in Rosmalen? Schakel dan Adviesburo Van Uden in. Wij brengen jouw wensen en situatie in kaart en bekijken wat er voor jou mogelijk is. Bij ons ben je verzekerd van een vast contactpersoon waarvan je persoonlijk advies ontvangt. Maak eenvoudig een vrijblijvende afspraak of bel naar 073 – 5 13 12 00.

Neem vrijblijvend contact op

Sluit vandaag nog uw volledig verzekeringspakket af

Heeft u belangstelling voor het afsluiten van een verzekeringspakket bij Adviesburo van Uden in Rosmalen, nabij Den Bosch? Bel ons dan snel op en plan een afspraak in via 073 – 5 13 12 00 of vul ons contactformulier in. Tijdens de eerste afspraak krijgt u vrijblijvend advies. Hiervoor worden nog geen kosten in rekening gebracht. Wacht dus niet langer en maak snel een afspraak met een financieel adviseur.

Neem vrijblijvend contact op

Adviesburo Van Uden