Hypotheek voor een duurzame woning in Rosmalen

Wilt u een hypotheek afsluiten voor een duurzame woning in Rosmalen, nabij Den Bosch? Dat kan bij Adviesburo Van Uden! Wanneer u uw woning wilt verduurzamen en hiervoor onvoldoende eigen vermogen heeft, kunt u een lening afsluiten. Het is echter wel belangrijk om uzelf goed te laten informeren. Adviesburo Van Uden heeft alle nodige kennis omtrent hypotheken en het verduurzamen van uw woning. Wij helpen u graag aan een hypotheek die past bij uw persoonlijke situatie.

Waarom een hypotheek afsluiten voor een duurzame woning in Rosmalen?

Het verduurzamen van een woning kost geld, maar levert u ook veel op. Het is mogelijk om het benodigde geld vanuit uw eigen vermogen te financieren, maar het is ook mogelijk dit geld te verkrijgen door het afsluiten van een lening of hypotheek. Wanneer u van plan bent om uw woning in Rosmalen om te toveren in een duurzame woning, heeft u een hogere leencapaciteit bij uw hypotheek. U profiteert van een aantal voordelen als u uw woning gaat verduurzamen:

  • Goed voor het milieu
  • Lagere vaste energielasten
  • Comfortabelere en gezondere woning
  • Waardevermeerdering van uw woning

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden

Wilt u weten welke hypotheek u moet afsluiten voor een duurzame woning in Rosmalen? Schakel dan Adviesburo Van Uden in. Wij brengen uw wensen en situatie in kaart en bekijken wat er voor u mogelijk is. Bij ons bent u verzekerd van een vast contactpersoon waarvan u persoonlijk advies ontvangt. Maak eenvoudig een vrijblijvende afspraak of bel naar 073 – 5 13 12 00.

Adviesburo van Uden is:

N

Persoonlijk en gedegen advies

N

Voordelige advieskosten (overigens is de kwaliteit hierbij nog veel belangrijker).

N

Al sinds 1991 een vertrouwd adres.

N

Uw compleet adviesburo, van verzekeren tot hypotheken.

N

Adviesburo van Uden is er voor u daarom ook onze slogan “voor U van Uden”.

Direct contact

    Graafsebaan 61 5248 JT Rosmalen

    Share This