Huis kopen om te verhuren

Wilt u een huis kopen om deze vervolgens te verhuren? Dan helpt Adviesburo Van Uden u graag verder met persoonlijk advies. Zo dient u rekening te houden met de stad waarin u een huis koopt, de financiering van de woning en de gebruikelijke onderhoudskosten.

Een huis kopen om te verhuren: hoe werkt dat?

Steeds meer particulieren zijn geïnteresseerd in de vastgoedmarkt. Doordat de huizenprijzen stijgen, is de vraag naar huurwoningen groot. Een huis kopen om te verhuren is dus zeker een interessante investering, maar hoe gaat dit in z’n werk? Dat vertellen we u bij Adviesburo Van Uden graag. De financiering ligt anders dan bij de hypotheek van uw eigen woonhuis. U heeft eigen geld nodig en met een hypotheek kunt u een percentage van de marktwaarde lenen.

Laat u door ons adviseren

Bij Adviesburo Van Uden geven we u graag persoonlijk en gedegen advies wanneer u een huis wilt kopen om te verhuren. Wist u dat wij een van de geselecteerde kantoren zijn die de Woonfonds Woningverhuur Hypotheek mag aanvragen? Maak direct een afspraak via dit formulier of bel naar 073 – 5 13 12 00. In dit eerste gesprek bespreken wij uw huidige situatie, uw wensen en uw toekomstige doelen. Vervolgens maken we een eerste berekening om te bekijken of een adviestraject voor u interessant is.

Adviesburo van Uden is:

N

Persoonlijk en gedegen advies

N

Voordelige advieskosten (overigens is de kwaliteit hierbij nog veel belangrijker).

N

Al sinds 1991 een vertrouwd adres.

N

Uw compleet adviesburo, van verzekeren tot hypotheken.

N

Adviesburo van Uden is er voor u daarom ook onze slogan “voor U van Uden”.

Direct contact

Graafsebaan 61 5248 JT Rosmalen

Share This