​Huis kopen om te verhuren

Wilt u een huis kopen om te verhuren i? Een verhuur hypotheek is geschikt voor iedereen die wil investeren in de vastgoedmarkt. Veel particulieren kiezen ervoor om een huis te kopen om die ze vervolgens verhuren aan derden. Dit is ideaal als u overwaarde heeft waar u iets mee wilt doen of wanneer uw spaargeld niet rendeert. Adviesburo Van Uden beschikt over de nodige kennis en vertelt u graag meer over een verhuur hypotheek zodat u zorgeloos een huis kunt kopen om te verhuren.

Een huis kopen om te verhuren: hoe werkt dat?

Steeds meer particulieren zijn geïnteresseerd in de vastgoedmarkt. Doordat de huizenprijzen stijgen, is de vraag naar huurwoningen groot. Een huis kopen om te verhuren is dus zeker een interessante investering. Ook wanneer u kiest voor het verduurzamen van een huurwoning. De financiering van een huis dat u wilt kopen om te verhuren is echter anders dan bij uw eigen huis. Zo vindt de bank het belangrijk dat u eigen geld inbrengt. Wist u dat banken minimaal 30% van de getaxeerde marktwaarde vragen? Dit is de marktwaarde van de woning in de verhuurde staat. Als onafhankelijk adviesbureau vergelijken we meerdere hypotheekaanbieders met elkaar. Zo bieden wij meer mogelijkheden dan uw eigen bank, wat u meer kans geeft op een passende verhuur hypotheek.

Profiteer van de voordelen van de Woningfonds Woningverhuur Hypotheek

Adviesburo Van Uden Rosmalen is een van de geselecteerde kantoren die de Woningfonds Woningverhuur Hypotheek mag aanvragen. Hiermee kunt u tot 70% van de woningwaarde in verhuurde staat financieren. Een voordeel van dit fonds is dat zij uw huurinkomsten tot 80% meenemen en toestaat dat u tot 50% van de marktwaarde van de woning aflossingsvrij financiert. Het is ook niet nodig om de verhuur hypotheek versneld af te lossen. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact op via 073 – 5 13 12 00 of maak direct een vrijblijvende afspraak.

Adviesburo van Uden is:

N

Persoonlijk en gedegen advies

N

Voordelige advieskosten (overigens is de kwaliteit hierbij nog veel belangrijker).

N

Al sinds 1991 een vertrouwd adres.

N

Uw compleet adviesburo, van verzekeren tot hypotheken.

N

Adviesburo van Uden is er voor u daarom ook onze slogan “voor U van Uden”.

Direct contact

Graafsebaan 61 5248 JT Rosmalen

Share This